Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Årsmøde 2020

Et afkortet årsmøde 2020

Årsmøde i retten til Lv 2020

Landssekretæren aflægger rapport

Med stor beklagelse måtte Retten til Liv aflyse sit årsmøde 28 marts pga. coronapandemien. Som erstatning blev der afholdt et ”afkortet årsmøde” med gennemførelse af den vedtægtsbestemte dagsorden tirsdag den 8. september i Herning. Find dagsorden her: Årsmøde 2020

En lille flok

Der var ingen forventning om stort fremmøde til denne skrabede udgave af et årsmøde, men for den lille flok, der var mødt frem, blev det ikke desto mindre et par rigtig gode timer. De mange positive tiltag (og udfordringer) i foreningen Retten til Liv blev synliggjort i form af en stribe veloplagte beretninger.

To nye unge bestyrelsesmedlemmer

I år blev bestyrelsen suppleret med to unge bestyrelsesmedlemmer. Den ene af dem, Kristoffer Nyrup Dahl, har siddet med i bestyrelsen siden efteråret som associeret medlem. Kristoffer 27 år, netop færdiguddannet cand.mag. og er begyndt som efterskolelærer. Han har i flere år været en af de aktive unge i arbejdet, så det er en glæde, at han nu har sagt ja til at være med inde i ’maskinrummet’.
Bestyrelsens andet nye medlem er Aksel Berg, der er medicinstuderende i København. Aksel har i et par år fungeret som rådgiver på Abortlinien og er godt kendt med arbejdet i Retten til Liv. Aksel er fra Færøerne, hvor Pro Life-sagen står stærkt og kan bidrage med erfaringer herfra.

Også i repræsentantskabet er der kommet nye, gode folk: Jette Paulsen fra Rødekro, Jens Jørgen Rasmussen fra Hasle på Bornholm, Randi Thiese fra Aarhus, Mathias Waage Petersen fra Holstebro og Kirsten Rosendal fra Odense. Velkommen til jer!

Bestyrelsen konstituerede sig til det efterfølgende bestyrelsesmøde således at Jens Vindum fortsætter som formand og Nikolaj Sejer Henriksen fortsætter som næstformand.

Rapporter fra arbejdet

Allerede nu kan du læse rapporter fra arbejdet:

Formandsberetning 2020

Arbejdsberetning fra sekretariatet 2020

Rapport om økonomi

Årsmøde 2021

Næstkommende årsmøde bliver 20. marts, 2021 i Aarhus.
Hovedtaler: Sørine Gotfredsen.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen!