Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Test dine argumenter

Hvordan argumentere mod abort?

Retten til Livs påstand er, at alle mennesker er lige og har ret til at leve. Dette er på alle måder et inkluderende og positivt standpunkt!

Men hvad er et godt argument og hvad fungerer ikke? Hvordan møder man de klassiske argumenter for abort? Find i menuen til venstre ideer til, hvordan du kan forsvare dit ufødte medmenneske på en god og konstruktiv måde.

Life Report – podcast

LIFE REPORT er et amerikansk Pro Life-radioprogram, der udgives som podcast. Programmet er helt basalt optaget af, hvordan man taler med andre mennesker om abort. Hvordan møder man mennesker, der går ind for fri abort, og hvordan tilbageviser man deres argumenter. Der kigges også med kritiske øjne på de argumenter, vi selv bruger i debatten – holder de for en nærmere undersøgelse?

Find her et udpluk: Pro Life Podcast

Secular Pro-Life Perspectives

Secular Pro-Life er en organisation, der argumenterer logisk for livet – imod abort – uden at inddrage religiøse standpunkter.

Læs f.eks.: How Do You Understand Someone’s Position on Abortion?

Læs også disse tre blogs der særligt beskæftiger sig med argumentationen omkring det netop undfangne livs status.

Pro Life Apologetik

Bliv rustet til at møde abortkulturen, så du kan forsvare dit ufødte medmenneske.
Se videoen, hvor underviser i Pro-life apologetik Scott Klusendorf stiller de tre spørgsmål, der efter hans erfaring afgør enhver debat om abort:

  • Hvad er den ufødte?
  • Hvad giver os værdi, som mennesker?
  • Hvad er vores opgave?