Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Test dine argumenter

Hvordan argumentere mod abort?

Forsvar for ufødteKender du det? Det kan være fristende at gå lidt stille med, at man egentlig er imod abort. Man mister let frimodigheden og troen på egne argumenter, når man møder sine venners modsatrettede og ofte meget kontante holdninger. Det er ganske enkelt for svært.
Sådan behøver det ikke at være. Vi har så vigtig en sag at forsvare, vi har solide argumenter, og det kan godt lade sig gøre at have gode og overbevisende samtaler om abort. Man er bare nødt til at øve sig.

Guiden ‘Forsvar for ufødte‘ er et tilbud til dig, der gerne vil forsvare dine holdninger med frimodighed og på en overbevisende, saglig og kærlig måde. Find den i webshoppen.

Kig også i menuen til venstre, hvor du finder gode ideer til, hvordan du forsvarer dit ufødte medmenneske på en god og konstruktiv måde.

Equal Rights Institute (ERI)

ERI er en amerikansk organisation, som Retten til Liv er affilieret med. ERI’s formål er at træne unge imod abort til at tænke logisk og klart, have et åbent sind og argumentere overbevisende. Udgangspunktet for enhver samtale om abort må være, at man viser sin modpart den samme menneskelige respekt, som den man ønsker, at samfundet skal vise den ufødte.
Find artikler, podcasts og mange flere ressourcer her: Equal Rights Institute

The Personhood of Human Embryos (ERI):