Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Reklame abortkonference

Anders Wejse

Konference i Aarhus 21. april

Dette arrangement er for dig, der er imod abort, men som ikke ved, hvordan du skal tale med andre om det

Kærlig og kompromisløs

Abortmodstandere fremstilles ofte som fordømmende, snæversynede og ureflekterede. En karikatur som ingen ønsker at identificere sig med. Alligevel påvirker det vores måde at tænke på. Er det overhovedet muligt at kæmpe imod abort på en god måde? Er det muligt at argumentere solidt og velreflekteret? At være kompromisløs og samtidig kærlig?

21. april: Abortkonference på Menighedsfakultetet

Den 21. april har du mulighed for at deltage i en konference, hvor alt dette italesættes, og de holdbare argumenter kommer på bordet.

En flok unge med tilknytning til Retten til Liv har igennem lang tid forberedt konferencen, hvor Josh Brahm, leder af Equal Rights Institute i USA, vil være oplægsholder og inspirator.
Formålet er at oplære og træne abortmodstandere til at tænke klart, være ærlige i deres tilgang og argumentere overbevisende. Læs mere og tilmeld dig her: Abortkonference

20. april: Debat i Studenterhus Aarhus

Allerede fredag 20. april bliver der taget hul på debatten om abort. I Studenterhus Aarhus indbydes studerende, politiske ungdomsorganisationer og alle andre interesserede til at starte weekenden med en spændende debat med temaet: Skal fostre have menneskerettigheder?
Josh Brahm giver et debatoplæg efterfulgt af Q&A og diskussion ved bordene over en kop kaffe. Læs mere: Debat i Studenterhus Aarhus

22. april: Gudstjeneste Aarhus Valgmenighed

Søndag 22. april arrangerer Retten til Liv i samarbejde med Aarhus Valgmenighed en gudstjeneste med temaet: Abort – den fortrængte udfordring, selv langt ind i Kirken?
Josh Brahm taler om de udfordringer, kirken står over for i konfrontationen med den fri abort. Der vil også blive forbøn for de ufødte. Læs mere: Gudstjeneste