Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Retten til Liv søger ny leder for Abortlinien

Retten til Liv søger ny leder for Abortlinien

"Vi søger en medarbejder, der trives i et arbejde, der er båret af omsorg for det ufødte barn og af empati for kvinder, der har abort-problematikken inde på livet."

Lederskifte på Abortlinien

Karina Borcher Andersen

Efter to år på posten som leder for Abortlinien har Karina Borcher Andersen valgt at opsige sin stilling for at koncentrere sig om sit job som socialrådgiver.

“Det er med stor beklagelse, at vi i bestyrelsen må sige farvel til en engageret og dygtig medarbejder, som vi har haft et upåklageligt samarbejde med”, fortæller foreningens formand, Jens Vindum. “Derfor er det også af stor betydning for os, at vi finder den rette person som Karinas afløser. Det er vigtigt for Retten til Liv, og et fokusområde for bestyrelsen, at have et godt og velfungerende diakonalt arbejde, hvor mennesker føler sig hørt og set med de vanskeligheder og svære problemstillinger, de står i, når de henvender sig til Abortlinien,” slutter han.

Retten til Liv søger derfor pr. 1. januar en deltidsansat leder for Abortlinien. Måske kender du den person, der kan se sig selv i dette job? Vær med til at finde Retten til Livs nye leder for Abortlinien.

Find her: Stillingsopslag og Stillingsbeskrivelse