Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Stillingsopslag

Stillingsopslag

Retten til Liv søger en ungmedarbejder til en stilling på 8 timer ugentligt

UNGMEDARBEJDER

Er du vores nye ungmedarbejder?

I Retten til Liv har vi en drøm, som vi ønsker virkeliggjort – at flere unge må engagere sig i forsvaret for ufødte i det danske samfund. Vil du være med til at få denne drøm til at gå i opfyldelse? Er du vores nye ungdomsmedarbejder?

Derfor er du vigtig

Retten til Livs vision er at nå en ny generation af unge, der ikke er låst fast i dogmer og vanetænkning. Unge, der ønsker at forsvare det ufødte menneskelivs helt grundlæggende menneskerettigheder, beskytte den svage og forsvarsløse og skabe et samfund, hvor man ihærdigt arbejder for at løse reelle problemer – men ikke ved at tage liv!

Vi ønsker at udruste disse unge med viden og nødvendige redskaber, så de frimodigt og overbevisende kan argumentere for dette standpunkt i deres hverdag – og ændre holdninger!

Derfor ønsker Retten til Liv at ansætte en ung medarbejder – fra ung til ung. En, der vil være opsøgende og møde de unge, der brænder for retfærdighed på de ufødtes vegne, men som i dag ikke har nogen at dele det med og derfor risikerer at brænde ud. En, der vil gå foran.

Om jobbet

Opgaverne består i at opspore og samle unge gennem forskellige netværk, ungdomsorganisationer og foreninger; holde inspirationsmøder, tage udstillingsstanden med rundt og arrangere træningskurser og samtale-events. Formålet er at udruste og inspirere til frimodighed i praksis, så den enkelte oplever, at det er muligt at føre gode og overbevisende samtaler om abort, og at argumenterne holder! Du vil selv i processen blive udrustet med nødvendig viden, træning og undervisningsressourcer og i praksis få hjælp og støtte fra både frivillige og ansatte.

Om dig

Du er selvstændig, engageret og en personlig kristen, der deler Retten til Livs vision om at forsvare det ufødte liv. Du er god til at motivere andre, planlægge og koordinere. Og så er du en venlig sjæl, der har lyst til at indgå i Retten til Livs medarbejderteam, hvor nøgleordet er, at man hjælper hinanden.

Vilkår

Løn: 150 kr. pr. time.
Arbejdstid: 8 – 10 timer ugentligt efter aftale med dig. Du planlægger selv din arbejdstid og arbejder hjemmefra.
Kørsel: Du får dine transportudgifter dækket.
Udstyr: Retten til Liv stiller mobiltelefon til rådighed.
Ansættelsesstart: 1. oktober 2020 – eller efter aftale
Ansættelsesfrist: 21. september 2020

Send ansøgning til

RETTEN TIL LIV, landssekretær Ellen Højlund Wibe, jegvilleve@rettentilliv.dk – 4752 4484

Find opslaget som pdf: Stillingsopslag ungmedarbejder