Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Procession til Christiansborg

Procession til Christiansborg

Vi går i procession fra Israels Plads til Christiansborg for at aflevere vores appel til 'børnenes statsminister': Beskytte alle landets børn - også de ufødte.

Appel: Vær ALLE børns statsminister

20. november markeres af UNICEF som Børnenes Dag – Børnekonventionens fødselsdag. Vi benytter denne anledning til at appellere til vores statsminister, der har gjort det til sit særlige varemærke at være “børnenes statsminister”.

Vi ønsker at holde Mette Frederiksen fast på denne vision og pege på en stor gruppe børn, som hun tilsyneladende har overset. De ufødte. Hver eneste dag mister 40 ufødte børn livet i en abort, fordi de ingen retslig beskyttelse har overhovedet.

Derfor har Retten til Liv startet en underskriftindsamling med en appel til Mette Frederiksen: Vær ALLE børns statsminister!

PROCESSION

Apellen til børnenes statsminister afleveres 20. november ved en procession, hvor 14.000 små lys bæres fra Israels Plads til Christiansborg – et lys for hver lille ny dansker, der er helt afhængig af politisk mod!

PROGRAM

15.30: Mødested: Israels Plads, Rømersgade 17, 1362 København.
Forberedelse: Alle udstyres med mundbind og den anbefalede afstand vil blive overholdt.

16.00: Processionen starter og går i roligt tempo fra Israels Plads til Christiansborg. Deltagere markerer med 14.000 små lys og skilte, hvad underskriftindsamlingens formål er. Brevet til statsministeren læses op undervejs og til slut foran Statsministeriet.

16.30: De mange lys arrangeres i symbolsk budskab til politikerne.Retten til Liv inviterer til samtale om abort på Slotspladsen.

Tilmelding til processionen fra Israels Plads til Christiansborg Slotsplads 20. november 2020 
“afsluttet”

(Tilmelding nødvendigt af hensyn til coronasituationen).

Oplysninger