Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Argumenter imod abort

Hvordan argumentere mod abort?

Det kan være svært at tale om abort, fordi det er et følsomt emne. Men det er alt for vigtigt et emne for vores samfund til, at vi kan lade det ligge. Der er for meget på spil.

At forsvare det ufødte menneskes imod abort er at forsvare, at ALLE mennesker er lige og har samme ret til at blive beskyttet! Det kan man godt gøre på en  logisk, overbevisende og ordentlig måde.

Find her i menuen stærke og vigtige argumenter. Det kan godt lade sig gøre at føre gode samtaler om abort – også selvom det er et svært og følsomt emne.

Forsvar for ufødteForsvar for ufødte

Guiden ‘Forsvar for ufødte‘ er et tilbud til dig, der gerne vil forsvare dine holdninger med frimodighed og på en overbevisende, saglig og kærlig måde. Find den i webshoppen.

Equal Rights Institute (ERI)

Equal Rights Institute er en organisation, der har til formål er at træne unge imod abort til at tænke logisk og klart, have et åbent sind og argumentere overbevisende. Udgangspunktet for enhver samtale om abort må være, at man viser sin modpart den samme menneskelige respekt, som den man ønsker, at samfundet skal vise den ufødte. Find artikler, podcasts og mange flere ressourcer her: Equal Rights Institute

Retten til Liv har siden 2021 været affilieret med Equal Rights Institute. ERI har adresse i Charlotte, North Carolina, USA.

The Personhood of Human Embryos (ERI):