Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Argumenter imod abort

Ingimage

Hvordan argumentere mod abort?

At forsvare det ufødte menneskes imod abort er at forsvare, at ALLE mennesker er lige og har samme ret til at blive beskyttet! Det kan man gøre på en logisk, overbevisende og ordentlig måde.

Find her i menuen stærke og vigtige argumenter. Det kan godt lade sig gøre at føre gode samtaler om abort – også selvom emnet er følsomt.

50aarformeget.dk

I anledning af 50året for den fri abort har Retten til Liv lavet en kampagneside, der møder  abortdebatten, hvor den er. Find her korte svar på en lang række af de klassiske argumenter for abort.

Besøg siden: 50aarformeget.dk

Forsvar for ufødteForsvar for ufødte

Guiden ‘Forsvar for ufødte‘ er et tilbud til dig, der gerne vil forsvare dine holdninger med frimodighed og på en overbevisende, saglig og kærlig måde. Find den i webshoppen.

Læs også en systematisk gennemgang af argumenter mod abort, sendt til Etisk Råd forår 2023 i forbindelse med debatten om abortgrænser.

Equal Rights Institute (ERI)

Equal Rights Institute er en organisation, der har til formål er at træne unge imod abort til at tænke logisk og klart, have et åbent sind og argumentere overbevisende. Udgangspunktet for enhver samtale om abort må være, at man viser sin modpart den samme menneskelige respekt, som den man ønsker, at samfundet skal vise den ufødte. Find artikler, podcasts og mange flere ressourcer her: Equal Rights Institute

Retten til Liv har siden 2021 været affilieret med Equal Rights Institute. ERI har adresse i Charlotte, North Carolina, USA.

The Personhood of Human Embryos (ERI):