Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Stop Forced Abortion – China’s War on Women!

Den amerikanske advokat, Reggie Littlejohn, har gjort det til sin hjertesag at kæmpe imod de mange overgreb mod gravide, der finder sted i dagens Kina. Hun har startet organisationen: Women’s rights without frontiers, der har det som sin hovedopgave at gøre offenligheden opmærksom på, hvilke fatal konsekvenser Kinas et(to)barnspolitik har for kvinderne i asien.

Unnatural Selection

Choosing Boys Over Girls, and the Consequences of a World Full of Men.

Der mangler over 160 milioner kvinder i Asien. Journalist Mara Hvistendahl afslører i denne bog, at de kønsselektive aborter, der er årsag til denne voldsomme ulighed, blev introduceret og støttet af vesten. Fri abort og nye fosterdiagnostiske teknologier var de redskaber, der gjorde dette muligt allerede fra midten af det tyvende århundrede. I dag står asien overfor konsekvenserne – kvinder undertrykkes, der handles med brude og den generelle kriminalitet stiger.Unnatural_selection

Den progressive kvinde har vendt sig mod sit eget køn

Torben Riis, redakrør er RFM-nyt skriver: ‘..hvis dette er rigtigt, står den moderne progressive kvinde i det ubehagelige dilemma, at hun med sin støtte til fri abort har medvirket til at fremme en proces, der har vendt sig imod hendes eget køn og gjort kvinder til en truet art på kloden.’ Læs en fyldig omtale af bogen i RFM-nyt nr.2 2011.

Mara Hvistendahl er journalist og forfatter og har vundet en lang række priser for sine videskabelige artikler. Bogen ‘Unnatural Selection’, der er hendes første er præget af grundig research i ni lande. Den har siden den udkom i juni 2011 skabt debat i mange kredse. Læs omtale i Kristeligt dagblad.

It’s a Girl

I Asien foregår en systematisk udryddelse af pigebørn før og efter fødslen. Læs mere om dokumentaren It’s a Girl og se trailer: YouTube: Its a Girl