Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Pro Life UNGDOMSAFTEN

Pro Life UNGDOMSAFTEN

Er det kun 30+, der kan skabe en forskel? NEJ!
Den 31. marts bliver en aften for unge, hvor abort er i fokus.

At tale om abort på en god måde

Stud theol Søren Rønn fra Aarhus deltager og deler her nogle tanker om emnet. “Det, jeg selv synes er rigtig svært – og vigtigt – er at lære at tale om emnet på en god måde. Det er jo et upoppulært synspunkt, og for de fleste aborttilhængere er det ikke et spørgsmål om argumenter, men om følelser. Mange, især unge abortmodstandere, har en tendens til enten at sige ingenting eller at formulere sig ret udiplomatisk. Kærligheden til mennesker skal drive os i abortkampen, og det er vigtigt, at vi øver os i at tale med mennesker på en respektfuld og favnende måde”.

Mangler du nogle redskaber?

Måske mangler du selv nogle af disse redskaber. Så kom og vær med i et fællesskab med andre unge. Det foregår i IM-Huset i Skjern. Der vil være pizza på menuen, kaffe på kanden og noget godt til ganen senere på aftenen, alt sammen til den nette sum af 0 kr.

Mulighed for overnatning

Kommer du langvejs fra eller er klar på mega hygge med andre unge til ud på de små timer, så er der mulighed for overnatning for alle, der har lyst.
Søren Rønn kan langtfra nå omkring alle dilemmaer omkring abort, så kom også med til Retten til Livs årsmøde dagen efter (ikke et krav!), og vær med til at vise, at det ikke kun er 30+, der kan gøre en forskel inden for Retten til Liv. Vi ses!

På udvalgets vegne – Elisabeth B. Larsen

Find flere oplysninger på facebook 

Foto: Fra indvielsen af Korsmarken 2013, fotograf Nicolai Kristensen

 

Oplysninger