Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Unplanned

En film om den unge Planned Parenthood-direktør, der opdagede den grumme sandhed bag den fri abort og må revurdere alt, hun tidligere har troet på.

Når sandheden afsløres

Denne film fortæller den sande historie om Abby Johnson, den yngste direktør for en Planned Parenthood abortklinik nogensinde. Planned Parenthood er den største abortudbyder i USA.
Abby var god til sit job. Hun var sikker på at tjene en god sag, når hun vejledte kvinder i deres ret til at vælge abort. I 2008 modtog hun prisen som ‘Årets medarbejder’. Alt i alt var hun involveret i 22.000 aborter.

Men en aften skulle hun pga. personalemangel assistere ved en abort af et 13 uger gammelt foster. Det kom til at ændre hendes verden. Indtil da havde Abby troet, at den ufødte ikke var i stand til at føle noget som helst under aborten, men hun fandt ud af, at det ikke var sandt. Hun forlod klinikken den aften og kom aldrig tilbage.

Men Abby Johnsons beretning er også en beretning om mennesker, der trofast og fredeligt stod udenfor abortklinikken, hvor Abby arbejdede, og bad for, at abort måtte ophøre i deres by.

Filmen har præmiere i over tusinde biografter i dag. Læs omtale.

Hjælp til abortklinik-ansatte

Abby Johnson har siden hun forlod Planned Parenthood startet organisationen:
And Then There Were None (ATTWN), som har til formål at hjælpe ansatte på abortklinikker, der ønsker at forlade abortindustrien. “ATTWN er Pro Life uden undtagelser”, skriver de på deres hjemmeside. “Mens vi tror på og helhjertet støtter enhver fredelig Pro Life-indsats, forsøger vi at afskaffe aborten indefra og ud.”

UNPLANNED skuespiller skulle selv have været en abort.

Skuespilleren Ashley Bratcher, der har rollen som Abby Johnson i filmen UNPLANNED, finder under optagelserne ud af, at hun selv skulle have været en abort. Læs mere.