Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
40 dage for livet

40 dage for livet

Vær med til at forandre abortkulturen i Danmark - med BØN. Brug fastens 40 dage i bøn for de ufødte!

Bed for de ufødte

Retten til Liv ønsker at samle kristne til at forsvare ufødte og forandre abortkulturen i Danmark gennem bøn.

Fasten 2019

I fasten fra 6. marts til 14. april lancerer Retten til Liv aktionen 40 dage for livet. I 40 dage vil menigheder, kristne fællesskaber og enkeltpersoner ud over landet samle sig i bøn for de ufødte, der trues af abort, og for de mødre og fædre, der efterlades alene i en vanskelig situation.

Tør vi bede?

“Gud, den Almægtige, hører bøn og venter på, at vi erkender vor dybe afhængighed af ham, hvis vores kultur skal forandres. For Ham er intet umuligt! Tør vi bede, som om Gud kan forandre alt? Det er dette fællesskab, vi gerne vil invitere enkeltpersoner og menigheder med ind i”, fortæller Retten til Livs landssekretær Ellen Højlund Wibe.

Vi deltager

Kirken ved Søerne, en frimenighed i Silkeborg, er en af de kirker, der i år lader forbønnen for de ufødte få en mere tydelig plads i menighedens liv i fasten.
Præsten ved kirken, Peter Rask, begrunder kirkens deltagelse: ”Selvfølgelig er vi med. Alt andet ville være et svigt. Vi tjener livets Gud, og derfor vil vi altid til det sidste kæmpe for livet og retten til det”.

Hvordan deltager man?

Man kan deltage i 40 dage for livet som menighed, som bibelstudie/bedegruppe eller som enkeltperson. Vær med til at ændre abortkulture vort land: Bed for ufødte

Læs meget mere på 40dageforlivet.dk eller kontakt Retten til Livs sekretariat