Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Bed for dem, hvis liv trues af abort

Foto: Pixabay

Bed for dem, hvis liv trues af abort

Retten til Liv inviterer kristne til at bruge fastens 40 dage i bøn for ufødte.

40 dage for livet

“Herre, du ser mig og min oplevelse af abortkampen i Danmark. Lad mig ikke tabe modet og få et koldt hjerte for denne sag. Men giv mig ved din Ånd et varmt hjerte for de ufødte.” Sådan indledes bønnen på dag 9 i hæftet: Bønner – for det ufødte barn.

Er vi ved at tabe modet?

Er vi ved at tabe modet over, at mere end 40 ufødte mister livet hver dag i en abort? At flere og flere ønsker at hæve abortgrænsen, så det bliver endnu lettere få abort? Modløse over, at så få står frem og forsvarer det enkelte menneskes iboende værdighed og vores fælles forpligtelse til at skærme og beskytte?

Er det din situation? Begynd at bede!

Menigheder, kristne fællesskaber og enkeltpersoner ud over landet opfordres til at markere fastens 40 dage med en daglig bøn. En bøn for ufødte, der trues af abort. Bøn for mødre og fædre, der står presset i en vanskelig situation. Bøn for et samfund, der har mistet sin forankring i dette, at ALLE mennesker er ligeværdige – store som små.

Nøden og smerten er så stor – lad os bringe den til Ham, der har magt til at forvandle alt.

Hvordan deltager man?

Alle kan deltage. Bestil bønnehæftet på sekretariatet eller download bønnehæftet direkte på hjemmesiden. Følg hæftet, bed dagens bøn og lad den leve i dig gennem hele dagen. Eller vælg en enkelt bøn ud, der taler særligt til dig. Skriv bønnen på en lap og hæng den på dit spejl eller på dit køleskab og bed denne særlige bøn, hver eneste dag i disse 40 dage.

Fastens 40 dagebed for de ufødte

Kampagnen løber fra askeonsdag 14. februar til palmesøndag 24. marts. Men som en bedende kvinde svarede, da hun modtog bønnehæftet for et par dage siden: “Man behøver jo ikke kun at bede for de ufødte og deres mødre i 40 dage, man kan jo bare begynde forfra, når hæftet er slut!”

Læs meget mere på 40dageforlivet.dk eller kontakt Retten til Livs sekretariat.