Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Corona og truslen mod de svage

Foto: PurestockX

Corona og truslen mod de svage

Der er brug for bøn i en tid, hvor de svage iblandt os trues. Også bøn for dem, som vort samfund har glemt!

Et land, der beskytter sine svage

Corona-pandemien raser og har vendt op og ned på vores hverdag. Landet er i alarmberedskab. Medborgeres liv er truet! Uanset hvad eftertidens bagklogskab vil konkludere, så kan man kun være stolt og taknemmelig over at leve i et land, der vægter beskyttelse af den udsatte og den svækkede højt, også selvom det koster på bundlinjen!

Dem, der ikke bliver regnet med

Men vi ved desværre også, at der er en gruppe udsatte medborgere, der ikke bliver regnet med og som ikke har mediernes eller myndigheders opmærksomhed: De ufødte!
På trods af fuld belastning på sundhedsvæsnet, så er adgang til abort, fosterscreening og senaborter uberørt. I en tid, hvor der kæmpes på hospitalerne for hvert eneste liv, tilbydes den gravide i en vanskelig situation fortsat at løse sine vanskeligheder ved at afslutte sit ufødte barns liv. Dette er et paradoks!

I Retten til Livs igangværende forbønskampagne er der blevet bedt hver dag siden askeonsdag om at dette paradoks må opløses! Livet er skrøbeligt og kostbart! Ethvert menneske – stort som lille – er værd at kæmpe for!

Lad os fortsætte denne bøn – også efter kampagnen slutter palmesøndag. Lad os bede for ALLE vore udsatte medborgeres liv!

Bøn fra dag 25: Det Danske Folketing

“Herre Gud, du som står over magterne og myndighederne, også her i Danmark, giv mig at frygte dig mere end dem og at huske at bede for dem. Lad vores Folketing her i landet bestræbe sig på at tjene os alle. Fra den stærke til den svage, fra den gamle til den ufødte. Lad igen vores lovgivning sætte værn om livet lige fra befrugtningsøjeblikket.”

Læs mere: 40dageforlivet.dk – Bestil Bønnehæfte