Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Er du vores nye ungdomssekretær?

Foto: Pixabay

Er du vores nye ungdomssekretær?

Stillingsopslag: Ungdomssekretær for Retten til Liv 8 timer ugentligt

Vi søger en ungdomssekretær – mere

I Retten til Liv er vi i fuld gang med at virkeliggøre en drøm om, at flere unge må engagere sig i forsvaret for ufødte i det danske samfund. Vi har allerede én ungdomssekretær, men vi har også brug for dig, hvis drømmen skal blive til virkelighed. Er du den kollega, vores ungdomssekretær har hårdt brug for?

Derfor er du vigtig

Retten til Livs vision er at nå en ny generation af unge, der ikke er låst fast i dogmer og vanetænkning. Unge, der ønsker at forsvare det ufødte menneskelivs helt grundlæggende menneskerettigheder, beskytte den svage og forsvarsløse og skabe et samfund, hvor man arbejder for at løse reelle problemer – men ikke ved at tage liv!

Derfor har vi brug for dig, så du sammen med vores nuværende ungdomssekretær kan være opsøgende og møde de unge, der brænder for retfærdighed på de ufødtes vegne, men som i dag ikke har nogen at dele det med og derfor risikerer at brænde ud. Vil du være med til at gå foran?

Målet er at udruste og inspirere til frimodighed i praksis, så den enkelte oplever, at det er muligt at føre gode og overbevisende samtaler om abort, at argumenterne holder og det hele nytter noget!

Om jobbet

Opgaverne består i at afholde og koordinere inspirationsaftener i kristne ungdomsorganisationer og netværk; møde politiske ungdomspartiers lokalgrupper til debataftener; tage udstillingsstanden med rundt på relevante stævner og arrangere træningskurser og samtale-events i samarbejde med den nuværende ungdomssekretær.

Du vil selv blive udrustet med nødvendig viden, træning og undervisningsressourcer og i praksis få hjælp og støtte fra både frivillige og ansatte.

Om dig

Du er selvstændig, engageret og en personlig kristen, der deler Retten til Livs vision om at forsvare det ufødte liv. Du er god til at motivere andre, formidle og koordinere. Og så er du en venlig sjæl, der har lyst til at indgå i Retten til Livs medarbejderteam, hvor vi hjælper hinanden.

Vilkår

Løn: 150 kr. pr. time
Arbejdstid: 8 – 10 timer ugentligt efter aftale med dig. Du planlægger selv din arbejdstid og arbejder hjemmefra.
Kørsel: Du får dine transportudgifter dækket.

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt: landssekretær Ellen Højlund Wibe, ellen@rettentilliv.dk – 4752 4484

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Din ansøgning skal sendes til ellen@rettentilliv.dk senest den 19. november. Ansættelse pr. 1. december 2023.