Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Folkekirkens Nødhjælps indsamling støtter kvinders ret til abort

Folkekirkens Nødhjælp samler ind for at modvirke det amerikanske stop for støtte til abort og abortrelaterede aktiviteter.

Danmark:

I et facebookopslag i anledning af den landsdækkende indsamling 12. marts langer Folkekirkens Nødhjælp ud efter den amerikanske regerings nye abortpolitik med en kritik af, at Trump ikke vil give penge til aborter i udlandet, og en opfordring til at blive indsamler hos Folkekirkens Nødhjælp, og dermed støtte kvinders ret til abort på trods.

Abort har ikke noget med nødhjælp at gøre

Problemet med at acceptere abort, som løsning på sociale, økonomiske og politiske problemer – eller endnu værre, en rettighed – er, at det tager for givet, at det ufødte barn ingen ret har til noget som helst.
Hermed svigtes den allermest sårbare og forsvarsløse! Det kan da aldrig have noget med nødhjælp at gøre!!

Hvorfor ikke arbejde for at redde både mor og barn?

Det er trist og deprimerende at se en kirkelig organisation fare vild i populisme, når netop de skulle gå foran med budskabet: RED DEM BEGGE. Hvorfor ikke arbejde målrettet for at redde både mor og barn? Det kan jo godt lade sig gøre. Og det er dybest set det, den amerikanske regering forsøger at gøre ved at overflytte støttemidler til organisationer, der har fokus på både barnets og moderens rettigheder!!