Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Lær at tale ordentligt om abort

Grafik: Pixabay

Lær at tale ordentligt om abort

Kursus for unge: Lær at argumentere for ufødtes ligeværd med respekt og overbevisning.

Gratis kursus for unge i Aarhus

Retten til Liv Unge i Aarhus tilbyder kursus for dig, der gerne vil være bedre til at tale respektfuldt om abort med overbevisende argumenter. Kom og bliv en del af et fællesskab, der ønsker at ændre holdninger, men ikke at grave grøfter. Kurset er gratis.

Over ti mandage vil du blive udrustet med overbevisende argumenter for ufødtes lige rettigheder. Samtidig vil du blive introduceret til dette at føre en respektfuld og frugtbar samtale om det meget svære emne, som abort jo er.

Ved kursets afslutning er der, for dem, der har lyst, mulighed for at afprøve argumenter og teknikker i praksis på en outreach. Hele formålet er, at øve sig i at føre meningsfulde samtaler, der kan ændre holdningen til abort blandt unge i Danmark.

Unge mod abortPraktisk info

Kurset afholdes over ni mandage fra kl. 19 til  kl. 21:
19. sept., 3. okt., 10. okt., 24. okt., 31. okt., 14. nov., 21. nov., 28. nov. og 5. dec.

Kurset afholdes i Sct. Pauls Kirkes lokaler, Sankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus.

Kurset er gratis. Tilmeld dig allerede nu til Pauline med dit fulde navn. Så får du tilsendt login til kursusmateriale på forhånd, eller kontakt Pauline, hvis du har spørgsmål.

Tilmelding og kontakt

Pauline Balaban, ungdomskoordinator i Retten til Liv.
frivillig@rettentilliv.dk

Kurset udbydes i samarbejde med Equal Rights Institute