Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ny ungdomssekretær i Retten til Liv

Foto: Ingeborg Kristoffersen

Ny ungdomssekretær i Retten til Liv

Retten til Livs ungdomsarbejde vokser. Derfor har bestyrelsen ved årsskiftet ansat Ingeborg Hermann Kristoffersen som nyt medlem af Retten til Livs ungdomssekretær-team!

Ingeborg Hermann Kristoffersen

“Jeg mødte Retten til Liv for første gang på Discipeltræf mens jeg gik i gymnasiet,” fortæller Ingeborg. “Her opdagede jeg, at der var unge mennesker, der faktisk gad snakke om abort og lytte til mine tanker. Det var med til at forme min holdning til abort, og det mener jeg er et enormt vigtigt stykke arbejde.”

Brænder for formidling

Ingeborg er et kendt ansigt i det sydjyske fra både KFS, IMU og fra sin tid som unglærer på en kristen efterskole. I dag læser Ingeborg på lærerseminariet, og hun brænder for formidling. Netop dette bliver en central del af arbejdet i Retten til Liv.

At inspirere og udruste

Sammen med Kristina, foreningens anden ungdomssekretær, bliver Ingeborgs opgave at inspirere og udruste unge, der ønsker at forsvare det ufødte menneskes grundlæggende menneskerettigheder. En ny generation står klar. En generation, der ønsker at beskytte den svage og forsvarsløse og at skabe et samfund, hvor man arbejder for at løse reelle problemer – men ikke ved at tage liv!

Velkommen

Bestyrelsen byder Ingeborg velkommen i Retten til Liv og ser frem til et spændende samarbejde.