Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedForrige indlæg:
SOMMERTILBUD - LÆS

SOMMERTILBUD - LÆS

Bestil din sommerlæsning inden 28. juni og modtage dine bøger med posten inden ferien.

OVERVÆLDENDE SKØNHED

Sommertilbud: 30 kr

Af Heather Gemmen

Min vej fra voldtægt til helbredelse: En ung mor med to mindre børn sovende i værelserne ved siden af bliver voldtaget i sit eget hjem. Familien har valgt at bo i et berygtet kvarter med mange sorte og meget misbrug. Sådan har de valgt bevidst for at knytte venskaber med nogle af USA’s socialt mest udsatte sorte. Overgrebet får store konsekvenser for parret, ikke mindst da det går op for Heather at hun er blevet gravid.

DE FÅ HELDIGE

Sommertilbud: 30 kr

Af Heather Avis

Da Heather og Josh Avis besluttede sig for at danne familie var adoption og Downs syndrom ikke en del af drømmen.
Men snart oplever de, at i den mest håbløse situation har Gud gemt det bedste til dem, og at netop adoption af et barn med Downs bliver begyndelsen på et liv med såvel dybe udfordringer som eventyrlige glæder.

VÆRDIFULD – kampen for livet

200 kr

Bogpakke + DE FÅ HELDIGE: 220 kr

Af Ketty Dahl

Værdifuld: Bogen belyser kampen for livet gennem en mosaik af stemmer. Fyldige interviews med nøglepersoner i abortkampen krydses af forfatterens stærke betragtninger. Samlet står bogen som et facetteret vidnesbyrd om den fri aborts skyggesider, et solidt funderet argument for den ufødtes iboende værdighed og et krystalklart opråb til kirken om at stå på livets side.

OBS:

Bestil inden 28. juni og få dine bøger tilsendt inden ferien (+ porto 30 kr). Sekretariatet er lukket under skolernes sommerferie, og bestillinger efter 28. juni vil derfor først blive ekspederet til august.