Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ungdomssekretær i København stopper 1. maj

Jonathan i samtale med Kristoffer og Elin fra bestyrelsen

Ungdomssekretær i København stopper 1. maj

TAK til Jonathan Vigilius for en pionerindsats som ungdomssekretær i Østdanmark.

Nyt fra bestyrelsen

Retten til Livs ungdomssekretær Jonathan Vigilius har i det forløbne halvår fået en stilling som pædagog, og har nu opsagt sin stilling som ungdomssekretær. Fra Retten til Livs side takker vi for 2½ år med ham i kampen for de ufødte.

Som Jonathan selv skriver omkring arbejdet i RTL: ”Jeg startede ud med at være modstander af abort i tanken, men oplevede hurtigt, at jeg blev det i hjertet. For det er først, når den ufødtes sag får plads i hjertet, at kampen for alvor giver mening. Organisationens manglende popularitet blandt den brede befolkning formår på en underlig måde at være selve eksistensberettigelsen for organisationen. Var vi populære for det, vi stod for, var der ingen kamp længere.”

Jonathan har været foreningens første ungdomssekretær og har dermed været med til at træde stier og gøde jorden for kommende ungdomssekretærer. Han har påtaget sig at gå i medierne og tage debatten med aborttilhængere – altid på en respektfuld og indsigtsfuld måde.
Det er vores håb, at Jonathan stadig i sin fritid vil være at finde blandt de frivillige i Retten til Liv, så vi kan få lov at trække på ham og hans kunnen af og til. Vi ønsker Jonathan Guds velsignelse over hans fremtidige virke.

GENSYN: Ellen Imellem: Skal Danmark have fri abort?

I anledningen af, at Jonathan Vigilius takker af som ungdomssekretær, anbefaler vi et gensyn med denne specielle udsendelse. Den er et glimrende eksempel på Jonathans uforfærdede måde at bringe sig selv i spil på. For hvad sker der, når Retten til Livs ungdomssekretær får lov til at lave et kritisk interview med Pernille Skipper med en poleret DR-journalist som mellemled?

Programmet er en del af det meget udskældte koncept, hvor DRTV lader minoritetssynspunkter komme til orde, uden at den person, der interviewes, ved, at en anden står bag spørgsmålene. I netop denne udsendelse kom der noget meget spændende ud af konceptet.

Tak for kampen, Jonathan!