Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
50aarformeget.dk

50aarformeget.dk

Holder argumenterne for den fri abort? Retten til Liv udfordrer i ny kampagne de traditionelle argumenter og inviterer til debat.

Kampagne på de sociale medier

Den 50 år gamle abortlov er til debat. Det giver anledning til igen at overveje, om det etiske fundament, den danske abortlov hviler på, er solidt nok?

I Retten til Liv vil vi gerne bidrage til denne samtale. Der er en rettighedskonflikt i abortspørgsmålet. En konflikt mellem kvindens ret over egen krop og fosterets ret til at leve. Men bliver denne konflikt i dag løst på en god og retfærdig måde? Eller er der noget, der halter?

Holder argumenterne?

Med kampagnen 50aarformeget.dk indbyder Retten til Liv til at give argumenterne for fri abort et grundigt eftersyn. Seks videoer, med en række korte argumenter spredes i disse uger på Facebook, Instagram og TikTok.

Hver video henviser til kampagnesiden www.50aarformeget.dk, hvor man men spørgsmålene ER DU UENIG? og HVAD MENER DU? inviteres til debat.

Annoncer på sociale medier er en mulighed for debat

I de seks kampagnevideoer, imødegår Retten til Livs ungdomssekretær Kristina Kristensen en række klassiske argumenter for abort. Under videoerne er der mulighed for at give sin holdning tilkende og starte samtaler med folk. Det er kun gennem samtalen og de gode argumenter, at vi kan ændre folks holdning.

Find kampagne-videoerne på Facebook …

Alle mennesker er ligeMin krop mit valg?Abort er en rettighedskonflikt. – Hvornår blev du til?Skal vi så også beskytte bakterier?Når nogen er besværlige … eller på YouTube, Instagram eller TikTok

Ud &Se

I december måned kan man i DSB-magasinet UD&SE finde spørgsmålet: Hvornår blev du til. Også her inviteres læseren ind på kampagnesiden 50aarformeget.dk

Læs mere på 50aarformeget.dk

 

 

Opdateret december 2023