Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Årsmøde og ny energi

Ungdomssekretærernes beretning

Årsmøde og ny energi

Unge mod abort er fremtidens Retten til Liv

Velbesøgt årsmøde

Knap 100 mennesker mødtes i weekenden til Retten til Livs årsmøde. Det blev en dag, hvor særligt det voksende ungdomsarbejde kom i fokus.

Under det regulære årsmøde blev Retten til Livs indsats i hverdagen præsenteret gennem en række oplagte beretninger fra medarbejderne, og formanden gjorde status og fremlagde bestyrelsens strategi for de kommende år, hvor særligt ungdomsarbejdet vil blive prioriteret højt. Find beretninger fra årsmødet her: Årsmøde 2024

Bestyrelsen tog afsked med to garvede bestyrelsesmedlemmer, Ketty Dahl og Elin Donskov, der ikke ønskede genvalg. Sammen med Pauline Balaban og Jørn Blohm Knudsen, der modtog genvalg blev to nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind – Margit Donslund fra Thyholm og Isak Holm fra Holstebro.

I eftermiddagens program blev forsamlingen præsenteret for to spændende oplæg af lektor i pædagogik og forfatter, Carsten Hjorth Pedersen. De to oplæg blev fulgt op af en livlig debat. Et af budskaberne var, at åndsfrihed er en muskel, der skal trænes, og at dette ikke mindst er en opgave for en organisation som Retten til Liv.

I programmet indgik også en frisk rapport fra de unges eget debat-arrangement fredag aften i Ringkøbing. Her kunne Anna Leergaard og Mirjam Morthorst, der var de drivende kræfter i planlægningen, fortælle om et stort fremmøde, mange spørgsmål og en nysgerrig og engageret tilgang.

Dagen blev afsluttet med forbøns-andagt ved stedets præst, Jens Lomborg.

Find et fyldigt referat af dagen i det kommende medlemsblad LIV