Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Årsmøde 2024

Ungdomssekretærer Kristina og Ingeborg

Foto: Ketty Dahl

Velbesøgt årsmøde

Knap 100 mennesker mødtes 16. marts 2024 til Retten til Livs årsmøde i Skjern. Det blev en dag, hvor særligt det voksende ungdomsarbejde kom i fokus.

Margit Donslund. Foto: Ketty Dahl

Under det regulære årsmøde blev Retten til Livs indsats i hverdagen præsenteret gennem en række oplagte beretninger fra medarbejderne, og formanden gjorde status og fremlagde bestyrelsens strategi for de kommende år, hvor særligt ungdomsarbejdet vil blive prioriteret højt.

Bestyrelsen tog afsked med to garvede bestyrelsesmedlemmer, Ketty Dahl og Elin Donskov, der ikke modtog genvalg. Sammen med Pauline Balaban og Jørn Blohm Knudsen, der modtog genvalg blev to nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind: Gymnasielærer Margit Donslund fra Thyholm og sognepræst Isak Holm fra Holstebro.

Isak Holm. Foto: Ketty Dahl

I eftermiddagens program blev forsamlingen præsenteret for to spændende oplæg af lektor i pædagogik og forfatter, Carsten Hjorth Pedersen. Et af budskaberne var, at åndsfrihed er en muskel, der skal trænes, og at dette ikke mindst er en opgave for en organisation som Retten til Liv. De to oplæg blev fulgt op af en livlig debat.

I programmet indgik også en frisk rapport fra de unges eget debat-arrangement fredag aften i Ringkøbing.

Kristoffer Dahl aflægger formandsberetning. Foto: Elin Donskov

Her kunne Anna Leergaard og Mirjam Morthorst, der var de drivende kræfter i planlægningen, fortælle om et stort fremmøde, mange spørgsmål og en nysgerrig og engageret tilgang.

Dagen blev afsluttet med forbøns-andagt ved stedets præst, Jens Lomborg.

Læs formands- og arbejdsberetninger:

Formandsberetning af Kristoffer Dahl
Arbejdsberetning af Ellen Højlund Wibe, landssekretær
Arbejdsberetning af Kerstin Hoffmann, kommunikationssekretær

Evaluering

Var du med til årsmødet? Eller har du holdninger til dagen, indhold og placering? Udfyld evalueringsskemaet her: