Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Fem aborterede babyer i Washington DC

YouTube screenshot

ERI

Fem aborterede babyer i Washington DC

Abortens virkelighed endnu engang afsløret, da to kvinder åbner en sending med medicinsk affald fra en abortklinik.

Et uhyggeligt fund

Samtidig med, at WHO offentliggjorde sin anbefaling, at alle stater skal sikrer kvinder fri adgang til abort helt frem til fødslen, trak ligene af fem meget sent aborterede babyer overskrifter i de landsdækkende medier i USA.

Det er to kvinder fra organisationen Progressive Anti-Abortion Uprising (PAAU), der står bag den uhyggelige afsløring af, hvad en sending medicinsk affald, der skulle være endt på forbrændingen, indeholdt.

Terrisa Bukovinac og Lauren Handy fortæller i denne livestream/replay, hvad der skete. De fortæller om deres umiddelbare ønske om at give aborterede små en værdig begravelse og om det uhyggelige fund af næsten fuldbårne babyer, der var blevet grotesk aflivede. De fortæller også om tegn på, at aflivningen først havde fundet sted efter fødslen, og om anmeldelsen af sagen til politiet og om de personlige omkostninger, sagen derefter fik.

Det mest skræmmende er næsten, at dette ikke er noget ekstraordinært. Disse aborter foregår på helt almindelige ‘pæne’ abortklinkker af højt uddannede læger i midten af Washington DC med politikernes – og nu også WHO’s – anbefaling og velsignelse i ryggen.

Nødvendigt at afsløre abortens virkelighed

Hele denne sag viser, hvor nødvendigt det er at afsløre abortens virkelighed, men også hvor let det er at skubbe til grænser, når livet ikke respekteres i første omgang.

Find de to kvinders beretning ca. 20 minutter inde i videoen. Herefter afspilles en optagelse fra åbningen af boksen med det groteske fund. Pga. det meget alvorlige billedmateriale har YouTube lagt en aldersbegrænsning ind.

Terrisa Bukovinac fortæller, at hun er ateist og liberal. Som sådan er hun og organisationen PAAU endnu et eksempel på en amerikansk Pro Life-bevægelse, der har meget bredt fat i befolkningen!

Equal Rights Institute står bag denne livestream/replay.