Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Retten til Liv udfordrede berøringsangsten

Retten til Liv udfordrede berøringsangsten

Visioner, eftertanke og debat kendetegnede Retten til Livs Årsmøde, hvor omkring hundrede unge, såvel som gamle, deltog.

100 samlet til Årsmøde i Skjern.

Fredag aftenen mødtes 50 unge til en aften om ‘Den gode samtale om abort’ og lørdag var ca. 100 mennesker samlet om temaet: ‘Abort som tabu i folk og kirke’.

Visioner og ideer:

Ved årsmødehandlingen lørdag formiddag blev visioner og aktiviteter debatteret og de fremmødte deltog aktivt med opmuntringer, ideer, ris og ros. Læs mere: Seneste Årsmøde

Har vi blinde pletter?

Eftermiddagens tema vendte blikket indad: Hvorfor er abort blevet tabu i vort land? Er det den negative måde, abortmodstanden fremstilles på, der er problemet? Er der noget i sagen, der modarbejder os? Har vi selv ’blinde pletter’? Hvor opstår berøringsangsten? Og ikke mindst: hvordan bliver forsvaret for de ufødte hele kirkens sag? Sognepræst og debattør Henrik Højlund hold foredrag – og igen deltog den fremmødte forsamling flittigt i den spændende debat, der fulgte. Hør foredrag.

50 unge samlet til abortdebat fredag aften

Aftenen før Årsmødet samledes ca. 50 unge til en spændende aften om abortdebat, holdninger og ‘måden at sige det på’!