Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
UNDERSKRIFTINDSAMLING

UNDERSKRIFTINDSAMLING

Vi udfordrer statsministeren til at tage politisk ansvar og beskytte alle landets børn - også de ufødte.

UNDERSKRIFTINDSAMLING

20. november markeres af UNICEF som Børnenes Dag – Børnekonventionens fødselsdag. Vi benytter denne anledning til at appellere til vores statsminister, der har gjort det til sit særlige varemærke at være “børnenes statsminister”.

Vi ønsker at holde Mette Frederiksen fast på denne vision og pege på en stor gruppe børn, som hun tilsyneladende har overset. De ufødte. Hver eneste dag mister 40 ufødte børn livet i en abort, fordi de ingen retslig beskyttelse har overhovedet.

Derfor starter Retten til Liv en underskriftindsamling med en appel til Mette Frederiksen: Vær ALLE børns statsminister! Den 20. november vil underskrifterne blive afleveret ved en aktion foran Christiansborg.

Vær med til at samle underskrifter

Underskriftindsamlingen er online. Du underskriver med navn og by og bestemmer selv, om underskriften skal være synlig på nettet. Vær med til at sprede omtalen af denne underskriftindsamling i dit netværk, så rigtig mange får mulighed for at være med.

Link til digital underskrift: Underskriftindsamling-online

Der er også muligt at indsamle underskrifter på den gammeldags måde på et ark papir. Måske er dette den rigtige løsning i dit netværk. Find ark til udprintning herunder. Arket sendes til Sekretariatet – enten med post til Retten til Liv, Grejsdalsvej 430, 7100 Velje, eller endnu bedre: scan arket og send det på mail til: jegvilleve@rettentilliv.dk eller web@rettentilliv.dk.

Print her ark til manuel underskrift: Underskriftindsamling-print

Deltag i processionen når underskrifterne afleveres 20. november

Apellen til børnenes statsminister afleveres 20. november ved en procession, hvor 14.000 små lys bæres fra Israels Plads til Christiansborg – et lys for hver lille ny dansker, der er helt afhængig af politisk mod!

PROGRAM

15.30: Mødested: Israels Plads, Rømersgade 17, 1362 København.
Forberedelse: Alle udstyres med mundbind og den anbefalede afstand vil blive overholdt.

16.00: Processionen starter og går i roligt tempo fra Israels Plads til Christiansborg. Deltagere markerer med 14.000 små lys og skilte, hvad underskriftindsamlingens formål er.
Brevet til statsministeren læses op undervejs og til slut foran Statsministeriet.

16.30: Retten til Liv inviterer til samtale om abort på Slotspladsen.