Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Tag et billede og vis din støtte til de irske ufødte

Tag et billede og vis din støtte til de irske ufødte

Vore irske Pro Life-venner har sendt os en hilsen, hvor de opfordrer os til at vise vores støtte til forfatningens beskyttelse af de ufødte:
Tag et billede, vis, hvor I kommer fra og erklær jeres støtte til Irlands Pro Life-love, skriver de.
Lad os hjælpe dem!

Støt bevarelsen af de irske Pro Life-love!

Hilsen fra Irland!

Søndag d. 10. marts løber vores Rally for Life af stablen, og vi har hårdt brug for jeres hjælp til at få vores budskab ud i hele verden. Vores prolife-love bliver angrebet af den internationale abortlobby, og vores regering har udskrevet en folkeafstemning, der skal finde sted til sommer. Faren er, at et flertal vil stemme for at ophæve det tillæg til vores grundlov, der beskytter alle vores ufødte brødre og søstre og anerkender deres ret til livet.

Vi har brug for international hjælp til at forsvare os mod dette angreb. Vi vil derfor bede jer alle om inden d. 10. marts eller på selve dagen at tage et billede af dig selv eller et gruppebillede, hvor I holder et skilt op, der viser, hvor i verden I befinder jer, og erklærer jeres støtte til Irlands prolife- love. Det ville være en stor hjælp for os. I kan emaile jeres billeder til info@thelifeinstitute.net eller lægge dem på jeres egen Facebookside og på siden Rally for Life Irland og tagge Youth Defence and The All Ireland Rally for Life 2018 og bruge hashtagene #Savethe8th2018 og #WeStandWithIrelandForLife2018.

Vi har hårdt brug, for at I fra hele verden sender dem, der søger at ophæve vores prolife-love, en påmindelse om, hvor stor skade abort volder på mennesker og samfund. Hjælp os ved at deltage og ved at dele dette budskab med alle jeres prolife-venner. Det er afgørende, at vores Rally for Life får så stor opmærksomhed som muligt.
På forhånd tak.

Venlig hilsen
Irlands befolkning
____

Opfordring kommer fra vores irske søsterorganisation Life Institute. Lad os tage udfordringen op og støtte vore irske venner i deres arbejde for at beskytte deres ufødte!

Læs mere baggrund om den irske folkeafstemning.