Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Brevkassen

En kvinde skriver til Abortliniens brevkasse

Spørgsmål:

Hej. Jeg er blevet rådgivet til at skrive til jer. Jeg er 22 snart 23 år, jeg fandt ud af for 14 dage siden at jeg er gravid, jeg er snart 7 uger henne.

Jeg er gravid med min ekskæreste, som gik fra mig for 1 år siden. Han er mit livs store kærlighed! Han er manden jeg elsker og som jeg altid vil elske. Og det er også det, der gør, at det her er så svært for mig. Han ved godt jeg er gravid, og vi er sammen blevet enige om at jeg skal have en abort. Vi vil gerne kæmpe med os før vi vil sætte et barn til verden, og jeg er så glad for at vi er enige om valget.

Problemet er bare at der stadig er noget i min krop som vil fortryde dette valg. Jeg ved det vil være det bedste for os og dette barn, men min krop forandres, jeg har set barnets hjerte slå på scanningen og så er det med manden, jeg elsker. Men hvordan ved jeg at det er det 100% rigtige?

Svar:

Læs det svar kvinden har fået af Abortliniens rådgiver her: Bange for at fortryde – spørgsmål og svar

Flere skriver til brevkassen

Kvinder finder Abortliniens brevkasse, fordi de har fået det anbefalet af en veninde, eller fordi de har søgt på nettet. Abortlinien modtager et stigende antal henvendelser. Man kan enten skrive direkte til rådgivningens mail: post@abortlinien.dk eller anonymt til brevkassen på abortlinien.dk

abortliniens brevkasse